Miljö & Kvalitet

Miljöansvar och kvalitet är viktiga frågor för oss. Klicka för att läsa mer om vårt målmedvetna arbete

Läs mer

Prisförfrågan

Fyll i vårt enkla formulär för att få en offert på din trycksak

Gör förfrågan

Ladda upp filer

Enkel och snabb filöverföring med FTP-klient eller direkt i webläsaren

Ladda upp här

Logga in

Här loggar du in till Tryckeri AB CA Anderssons onlinetjänster CAA Online och CAA Prepress Portal

Klicka här

Nyhetsarkivet


caalogo600 
 
 
 
 
 
 

CA Andersson & Co representerar idag en samlad grupp av grafiska kompetenser inom media och produktion. Vi finns etablerade i Malmö, Ystad, Simrishamn och, genom vårt systerföretag dpn AB, även i Göteborg. Idag är vi cirka 110 anställda och omsätter drygt 120 miljoner kronor. Vi erbjuder konceptlösningar till såväl mindre lokala företag, som globala företagskoncerner. Från idé till färdigdistribuerad produkt. Sedan någon månad finns vi samlade i 6000 kvm gemensamma lokaler strax intill Inre Ringvägen i Malmö.

Vi söker storformatsoperatör

Vår storformatsavdelning expanderar fantastiskt och vi söker erfaren operatör till våra printrar och efterbehandling.
Du har erfarenhet från motsvarande verksamhet där du idag deltar i arbetet från ”ax till limpa” dvs från prepress till efterbehandlingen av det producerade materialet. Du är helt enkelt allsidig och mångsidig.
Du har en inbyggd drivkraft som utvecklar både dig själv och företaget. Idérik och konkret med kunden i fokus! Du ser möjligheter och utmaningar i varje uppdrag.

Känns detta som en beskrivning på hur du är så tveka inte att höra av dig omgående!
Vi emotser ditt svar innan den 10 juni, märkt ”Storformatsoperatör” till olle@caa.se

Välkommen med din ansökan!

Från Malmös äldsta tryckeri till Malmös modernaste mediahus.
Så vill vi sammanfatta de senaste årens utveckling för CA Andersson.

Vår strategi att skapa en bredare och djupare kompetens för att möta marknadens krav på integrerad kommunikation och marknadsföring har varit drivkraften i förvärven av Art Figura, Ystad Centraltryckeri, Grafo Tryck och FS Grafiska.

• Art Figura förstärkte vår kunskap om bland annat fordons- och butiksprofilering.
• YCT och Grafo breddade våra kundrelationer på Österlen.
• FS Grafiska om digitalteknik, promotion och textiltryck.

Själva lade vi grunden med en kompromisslös kvalitetsnivå inom analoga och digitala tryckmedia.

Nu tar vi det stora steget och blir ett varumärke, en familj.

caalogo600

Vi gör det genom att samla all vår personal, kompetens och kapacitet under ett och samma namn, på en och samma adress. Östra Hindbyvägen vid utfarten mot Fosie, Sturup och Ystad.

Ett 6000 kvm stort mediahus med kompetens, kapacitet och logistik för att hjälpa dig
hela vägen fram till din målgrupp.

Fortfarande med samma personliga engagemang och service som du vant dig vid,
oavsett om du samarbetat med Art Figura, YCT, Grafo, FS Grafiska eller CA Andersson.

När CA Andersson grundades 1869 var Hindby en liten by en bra bit utanför Malmö.
Det är det inte längre. Inom en snar framtid kommer en inbjudan hit.

Varmt välkommen hälsar
Olle Sterner, VD

PS: Vi kommer även i fortsättningen ha kvar våra varumärken och kundservice i Göteborg, Ystad och Simrishamn.

CA Andersson fortsätter att expandera och nu söker vi nya medarbetare till spännande positioner med placering i Malmö.

caalogo600 
 
 
 
 
 
 

CA Andersson & Co representerar idag en samlad grupp av grafiska kompetenser inom media och produktion. Vi finns etablerade i Malmö, Ystad, Simrishamn och, genom vårt systerföretag dpn AB, även i Göteborg. Idag är vi cirka 110 anställda och omsätter drygt 120 miljoner kronor. Vi erbjuder konceptlösningar till såväl mindre lokala företag, som globala företagskoncerner. Från idé till färdigdistribuerad produkt. Sedan någon månad finns vi samlade i 6000 kvm gemensamma lokaler strax intill Inre Ringvägen i Malmö.

Vi söker säljare / relationsbyggare

Vi söker efter dig som är driven i din roll som säljare och relationsbyggare. Du har en gedigen bakgrund från den grafiska branschen. Du blir inspirerad av utmaningar som du enkelt fångar upp i dina relationer med kunder och prospects. Du gillar att vara en del av ett nätverk, att dela med dig av din kompetens för att ytterligare lägga grunden för nya och spännande affärsmöjligheter. Du ser lösningar som enda alternativet och problemen som en del av lösningen.

Känner du dig inspirerad till ett utmanande jobb, i en trevlig miljö med stora möjligheter, vill vi att du snarast skickar in din ansökan, märkt ”Säljare” till jonas@caa.se eller olle@caa.se


Vi söker projektledare

Inom säljorganisationen har vi också rollen som projektledare/ innesäljare/ faktor. Personer som också besitter breda erfarenheter från grafiska verksamheter. Ordning och reda och full koll är viktiga ingredienser i vardagen! Många bollar i luften, tycka om att prata med kunder och leverantörer. Både interna och externa. Kanske sugen på att i framtiden utvecklas mer till utesälj med möjlighet att bygga egna relationer. Motiverad att alltid se till att vi löser problemen som kan uppstå på vägen. Helt enkelt en problemlösare med god marknadsinsikt.

Tycker du att detta känns rätt för dig och är du sugen på nya utmaningar vill vi att du snarast skickar in din ansökan, märkt ”Projektledare” till jonas@caa.se eller olle@caa.se

Vi har ingen tidgräns för din ansökan men vi är på hugget och känner vi att det känns rätt så är det korta och snabba beslutsvägar i vårt företag vilket innebär att vi ”slår till” direkt! Så tveka inte om du tror att du passar in hos oss.

Om du någonstans hört något om 145 år i år så är det företagets ålder och inte genomsnittsåldern på personalen. Den samlade kompetensen är däremot mer än tusenårig!

Välkommen med din ansökan!

Nu är den här, Ystad & Österlen guide 2014! I guiden finner du tips om utflyktsmål, nöjen, mat, konst och mycket annat. Guiden finns att hämta på turistbyråer i hela skåne. Du kan även läsa den online eller ladda ner den här.