Miljö & Kvalitet

Miljöansvar och kvalitet är viktiga frågor för oss. Klicka för att läsa mer om vårt målmedvetna arbete

Läs mer

Prisförfrågan

Fyll i vårt enkla formulär för att få en offert på din trycksak

Gör förfrågan

Ladda upp filer

Enkel och snabb filöverföring med FTP-klient eller direkt i webläsaren

Ladda upp här

Logga in

Här loggar du in till Tryckeri AB CA Anderssons onlinetjänster CAA Online och CAA Prepress Portal

Klicka här

Organisation och företagsfakta

Tryckeri AB CA Andersson & Co ingår i en företagsgrupp ägd av Sterner & Sterner AB. Även dpn – Digital Printing Network AB och Sloop Fastighets AB ingår i denna företagsgrupp.

Tryckeri AB CA Andersson

Tryckeri AB CA Andersson & Co är ett privatägt aktiebolag och har sedan 1869 levererat grafiska produkter och tjänster till näringsliv och offentlig förvaltning. Idag är vi ett fullserviceföretag med offset, digitaltryck, storbild och display, profilkläder, lager/logistik och distribution för lokala och globala kunder. I företaget ingår även filialerna Ystads Centraltryckeri, Grafotryck på Österlen och Arkivbild, läs mer nedan.
Antal anställda: 76. Omsättning: 103 miljoner

Läs mer om CA Andersson här

dpn, Digital Printing Network AB är en komplett produktionsbyrå och grafisk konsult med egna produktionsanläggningar i Göteborg och Malmö. Företagets kompetens täcker hela spannet inom grafisk produktion, från projektledning och formgivning, bildbehandling och repro till produktion, lager och logistik.
Antal anställda: 28. Omsättning: 30,5 miljoner

Läs mer om dpn här (Nytt fönster)

Ystads Centraltryckeri erbjuder helhetslösningar för alla grafiska behov och har levererat förstklassiga trycksaker sedan 1925. Ystads Centraltryckeri har kompetens och utrustning både för komplexa produktioner i stora upplagor och enklare trycksaker som visitkort, kuvert och brevpapper.

Läs mer om Ystads Centraltryckeri här (Nytt fönster)

Grafo på Österlen har varit Österlens leverantör av alla typer av grafiska produkter sedan 1964. Som fullserviceföretag erbjuder Grafo allt i hela tryckprocessen, från idé och original till distribution med leveransgaranti.

Läs mer om Grafo på Österlen här (Nytt fönster)

Arkivbild Reklam & Design är en liten reklambyrå med bred erfarenhet. Arkivbild arbetar med information och marknadskommunikation åt kunder inom näringsliv och samhälle.

Läs mer om Arkivbild här (Nytt fönster)